• Vind en neem contact op met de beste loodgieters chauffagiste van België
15.087
11/05/2024
ketel onderhoud verwarming onderhoudscontract
Ets. Goossens
0485 16 66 62
384 Jobs
Meilleur Service
116 Jobs
Energyk
68 Jobs
Zie alle loodgieters

Jaarlijks en tweejaarlijks onderhoud van de ketel

De sleutel tot lange en probleemloze werking van een verwarmingsinstallatie is het tijdig onderhoud en de passende controle. Het spreek voor zich. Maar hou zeker er rekening mee met het verplicht jaarlijkse en tweejaarlijkse nazicht van uw CV ketel! U dient dan een keuringsattest kunnen voorleggen. Deze maatregel helpt om verwarmingsketels in het hele lang veilig te houden. Aan de hand van uw behoeften en uw verzekering, kunt u na de onderhoudsbeurt met reiniging en nuttige service ook een reinigingsattest voor uw ketel of een verbrandingsattest aanvragen.

Aangezien dat het onderhoud sowieso verplicht is, is het onderhoudscontract misschien de handige oplossing voor de firma’s en industrie, die bij voorbeeld meerdere gebouwen met cv ketels of verschillende locaties hebben. Het is een contract met de verwarming specialist(en), dat een mogelijkheid geeft om snel en vaak voordelig CV installatie onderhouden, reinigen en keuren. Afhankelijk van het type van het contract en de condities, kunnen bij voorbeeld de voorrijkosten of het uurloon niet aangerekend worden. Het afspraak maken wordt makkelijker, de kosten kunnen geoptimaliseerd worden. Het lijkt wel een slimme oplossing voor de bedrijven en firma’s te zijn!

Wij bieden een mogelijkheid voor het onderhoudscontract gelijkwijs aan. Wij zullen een contract op maat en rekening houdend met uw wensen graag voor u opstellen! Echter, dankzij onze ruime databank van techniciens en heel moderne manier van werken met het gebruik van de allernieuwste technologieën zijn wij in staat om voor al onze klanten, zelfs zonder het onderhoudscontract, snel een dringende afspraak voor alle soorten van onderhoud én eveneens depannage te maken. Bel ons zonder twijfel op - wij helpen u graag! Het onderhoud van gas ketel, olie ketel of alternatieve ketel op pellets, klassieke conventionele ketel of moderne energiezuinige condensatie of modulerende ketel, open of gesloten verwarmingsketels - wij zijn bereid om onze klanten met allerlei aanvragen te helpen. Wij onderhouden, inspecteren, schoonmaken, spoelen uw CV ketel. Bel zonder twijfel ons op - wij helpen u graag, snel en efficiënt!

ketel onderhoud verwarming conventionele

Gas of mazout ketel onderhouden? Doen wij!

Beter voorkomen dan genezen - deze uitspraak geldt helemaal voor het onderhoud van verwarmingsketel! Ongeacht welk type van CV ketel - ketel op gas of ketel op stookolie, combiketel of solo ketel, moderne condenserende of traditionele conventionele ketel, ketel van Buderus, Viessmann, Junkers, Vaillant, Chapée, Radson, ATAG, Remeha of de andere - elke cv ketel dient van tijd tot tijd onderhouden worden. Het stelt u gerust over de foutloze werking en vermijdt onverwachte pannes. Net zoals in vele andere situaties, kies voor de goede ervaren chauffagiste voor de controle en / of reiniging van uw CV ketel om zeker te zijn dat het zal voor de keuring slagen. Zoeken op internet is dikwijls tijdrovend en frustrerend, maar wees gerust - hier bent u op het just adres! Laat uw ketel nazien door de professionals.

U vindt makkelijk in onze databank een professionele ervaren loodgieter chauffagiste, verwarmingsinstallateur voor het onderhoud van de hoogrendement of verbeterd rendement ketel, anders genoemd een HR en een VR ketels, beide op gas en mazout. Deze types van verwarming ketels leveren een hoog rendement in vergelijking met de traditionele CV ketels van de oudere generaties ook gekend als conventionele verwarmingsketels. Maar de efficiënte werking moet natuurlijk ondersteund worden door het correcte beheer en het tijdig onderhoud. Laat uw cv ketel tijdig controleren en kuisen, investeer in het onderhoud en de controle van uw centrale verwarming en geniet van de lange betrouwbare service van de installatie.

Merkt u enkele mankementen in de werking van uw gas of stookolie ketel? Druk te laag, de radiatoren blijven lauw, combi ketel geeft minder warm water, waakvlam af en toe ineens uit of de ketel zelf maakt lawaai, bromt, tikt? U moet misschien niet meer wachten en reeds nu een eenmalig onderhoud aanvragen. Het is heel waarschijnlijk dat tijdens het onderhoud zal de technieker deze storingen kunnen oplossen en de werking van uw ketel in orde berengen voordat iets ergs is met het toestel gebeurt, bij voorbeeld de ketel slaat niet aan of werkt gewoon niet meer en dat op de vrijdagavond of in het midden van het weekend. Eenmalige onderhoudsbeurt zal dan zeker het geld waard!

ketel onderhoud verwarming geiser

Het onderhoud van pellet kachels en veel meer

Bent u op zoek naar een loodgieter chauffagist, verwarming installateur voor her onderhoud van een pellet kachel, een houtkachel, verwarming op steenkool, lpg of elektriciteit? Geen enkele probleem voor ons, wij helpen u graag! Wij weten hoe moeilijk is het soms om ervaren deskundige specialist, onderhouder voor uw verwarming te vinden. Wij zijn trots om u snel een afspraak te kunnen geven, want onze brede databank van professionele vakmannen staat het toe. Zelfs als u op zoek bent naar het onderhoud voor uw ketel op pellets, zonne energie of elektrische verwarming!

Vele mensen hebben thuis waterverwarming toestellen zoals een warmwater boiler of een doorstroom geiser om het sanitaire water voor de badkamer of de keuken te voorzien. Deze waterverwarmers hebben natuurlijk geen verplicht onderhoud nodig, maar net zoals eerder gezegd was, een tijdig onderhoud helpt om slijtage of onverwachts storing te voorkommen. Daarom is het geen slecht idee om uw warmwaterboiler of elektrische geiser alsook gasgeiser laten nakijken, ontkalken en schoonmaken. Op die manier kunt technieker de kalkaanslag verwijderen, kleine gebreken en storingen herstellen en op die manier de levensduur van uw waterverwarmer te verlengen.

Wij beschikken over een uitgebreide lijst van deskundige loodgieters, specialisten in verwarming die zullen u graag en zonder al te lang wachten helpen met het onderhoud van alle ketels - gas en stookolie ketels, verbeterd en hoogrendement, condensatie ketels alsook zuinige HRe (ketels op elektriciteit). Ook van alle merken van Bulex, ACV, Ariston, Nefit, ITHO, Beretta, Intergas, Chaffoteaux & Maury en Bosch tot Daalderop, AGPO Ferroli, Danfoss, De Dietrich, AWB, Protherm, Saunier Duval en Renova Bulex. U bent altijd welkom in onze telefonisch afspraak centrale om een onderhoud aan te vragen. Onze medewerkers helpen u snel en efficiënt en dakzij onze uitgebreide lijst van ervaren loodgieters, techniekers, verwarming specialisten met veel ervaring zijn wij in staat om een afspraak voor u regelen sneller dat u had verwacht! Service is onze business!

réparation chaudiere technicien pro

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • In welke region, gemeente werken jullie ?

    Loodgieters chauffagisten uit onze lijst werken overaal in Vlaanderen.

  • Techniciens en interventies in alle regio's

  • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
    Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 7+6

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 verwarming-ketel.be
transparent