• Vind en neem contact op met de beste loodgieters chauffagiste van België
11.512
14/05/2024
mazout ketel stookolie verwarming
Ets. Goossens
0485 16 66 62
384 Jobs
Meilleur Service
116 Jobs
Energyk
68 Jobs
Zie alle loodgieters

Kiezen voor een mazout ketel

Tegenwoordig bestaat er heel veel verschillende soorten en types van verwarmingsinstallaties. Iedereen wilt uiteraard het meest passende toestel in huis hebben en dan ook voordelig voor het budget wat beide de aankoopprijs en de stookprijs betreft. Sinds een paar jaar het rendement van nieuwe olieketels is gestegen. Vandaag de dag worden stookolie ketels gekwalificeerd met de labels Optimaz en Optimaz Elite. Beide zijn van toepassing enkel voor hoogrendement ketels : Optimaz wordt toegepast voor de HR lage emissie ketels, Optimaz Elite refereert naar dezelfde kwaliteiten bij de condensatie olieketels. Uiteraard zowel de eerste label als de tweede verwijzen naar energiezuinige verwarmingstoestellen met het minimum rendement van 93%.

Aan de hand van uw behoeften, het budget en het advies en schatting van betrouwbare ervaren loodgieter - verwarming installateur, kunt u kiezen uit meerdere soorten en vele merkfabrikanten van mazout ketels : De Dietrich, Chapée, AGPO Ferroli, Daalderop, ACV, Beretta, Saunier Duval, ITHO, Ariston, ACV, Protherm, Chaffoteaux & Maury en veel meer.

ketel mazout stookolie verwarming

Service voor een mazout ketel

Ketel op mazout levert weinig warmte, olieverbruik te hoog, verwarmingsketel maakt lawaai, leekt, bromt…? Geen paneik, wij helpen u snel en efficiënt! Ervaren loodgieters verwarmingsspecialisten van onze storingsdienst zijn beschikbaar 7 op 7 dagen, want wij weten hoe vervelend kunnen lauwe radiatoren of lekkende ketel op zaterdag of zondag zijn, wanneer er zo goed als niemand van techniekers van dienst is… Behalve ons! Wij bieden snelle oplossingen voor depannage van CV ketels zelfs tijden het weekend.

Zoekt u een loodgieter chauffagiste voor het onderhoud van uw olie ketel? U kunt gerust ons contacteren voor dat soort diensten. Het tijdig onderhoud en controle is de sleutel tot solide werking van uw mazout ketel zonder onaangename verrassingen - een onvoorziene storing of een panne ergens in het midden van het weekend of op vrijdag avond. Om dergelijk situaties te vermijden, laat uw mazout ketel nakijken door een van onze partners. Aarzel dus niet om ons te contacteren in geval van panne met uw centrale verwarming op mazout, als u aan het overvegen bent om de nieuwe verwarmingsinstallatie op stookolie te plaatsen of voor het gewoon onderhoud.

réparation chaudiere technicien pro

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • In welke region, gemeente werken jullie ?

    Loodgieters chauffagisten uit onze lijst werken overaal in Vlaanderen.

  • Techniciens en interventies in alle regio's

  • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
    Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 2+6

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 verwarming-ketel.be
transparent