• Vind en neem contact op met de beste loodgieters chauffagiste van België
11.836
17/04/2024
ketel aardgas monteren verwijderen
Ets. Goossens
0485 16 66 62
381 Jobs
Meilleur Service
114 Jobs
Energyk
64 Jobs
Zie alle loodgieters

Loodgieter voor gas ketel nodig?

Centrale verwarming op gas blijft een van de meest populaire soorten van verwarming. Gas ketel is eenvoudig in bediening, proper en efficiënt. Daarom is de keuze van vele mensen valt op een gas ketel. Als gevolg het aanbood aan merken en fabrikanten van aardgas ketels en accessoires is heel ruim : Intergas, ATAG, Bulex, Saunier Duval, Vaillant, Danfoss, Ariston, Radson, Beretta, Chapée, ITHO , De Dietrich… wij kunnen de namen nog lang blijven lijsten!

Uiteraard de brede keuze is een voordeel voor de consument - iedereen kan tegenwording verwarmingsketel zo goed als “op maat” vinden. Dankzij onze jarenlang ervaring en uitgebreide netwerk van deskundige loodgieters verwarmingsinstallateurs, zijn wij in staat om een technici, centrale verwarming monteur u aan te bieden wie met veel verschillende merken van gas ketels kan omgaan. Kiest u voor de verwarmingsinstallatie, gas ketel van Junkers, ACV, Buderus, Daalderop, Nefit, Bosch, Remeha of hebt u dringende reparatie of gewoonlijke jaarlijkse onderhoud van een product van Viessmann, AGPO Ferroli, De Dietrich, Protherm, AWB, Renova Bulex of Chaffoteaux & Maury? Geen enkele probleem, hoor! Elke verwarming specialist loodgieter in onze databank heeft boordenvol ervaring van werken met toestellen van diverse merkfabrikanten. Het is hun groot voordeel en opmerkelijke pluspunt. Alle reparaties, ook dringende, het jaarlijks en tweejaarlijks onderhoud, installaties van A tot Z zijn in onze aanbieding. Voor elke job vinden wij nauwkeurig de passende loodgieter chauffagiste, verwarmingsspecialist, plaatser van CV ketels : cv ketel plaatsen en aansluiten, verwarmingscircuit aanleggen, oude ketel laten demonteren en verwijderen, nieuwe ketel laten monteren. radiatoren laten vervangen of gewoon de ketel laten verplaatsen tijdens verbouwen.

Dringende gevallen, depannage van ketel zijn onze specialisatie en krijgen al nodige aandacht. Helaas een panne, gas- of waterlekkage of andere storing aan de ketel komt altijd onvoorzien. Daarom is onze storingsdienst is ter beschikking voor onze klanten om dringende depannage aan te bieden, ook s’ avonds, s ‘nachts en in het weekend. Mocht u in probleem komen met uw verwarming, aarzel niet om ons te contacteren! Wij helpen alle onze klanten snel en efficiënt.

ketel hoogrendement aardgas zuinige

Welke gas ketels kiezen

Dit soort van verwarmingsketel werkt vanzelfsprekend op aardgas, butaan, propaan, maar heeft ook veel verschillende sub categorieën : solo ketel op gas produceert enkel de warmte voor uw woning, terwijl combiketel zorgt ook voor het sanitair warmwater, dus combineert beide functies van cv ketel en warmwaterboiler. In feite beide soorten van ketels hebben hun voordelen aan de hand van uw behoeften.

Gas CV ketels kunnen ook onderverdeeld worden volgens hun rendement :

  • Een traditionele gasketels noemen ook conventionele ketels.
  • Het volgende type is een verbeterd rendement, of VR, ketel levert z’on ongeveer 90% rendement.
  • Nog meer moderne hoogrendement of zuinige HR gasketels, ook genoemd condensatie ketels, hebben ten opzicht van traditionele toestellen hoger rendement, dwz geven minimum 107% warmtewinst.

De keuze is breed, wat natuurlijk heel positief voor de consumenten is, maar kan tegelijkertijd ook zorgen voor verwarring… Condenserende ketels horen bij de categorie van de energiezuinige toestellen dankzij hun hoogrendement, maar kosten wel duurder dan klassieke toestellen. Daarnaast bestaan ook open en gesloten verwarmingssystemen. Modulerende gas ketels hebben een mogelijkheid om vlam aan te passen volgens de temperatuur en de warmtebehoeften, wat maakt dit soort van ketels heel zuinig, dus heel interessant voor de consument.

Gezien het aanbood an variëteiten vraagt u zich allicht af : welke gas ketel moet ik uiteindelijk kiezen? In dit geval komen wij u graag te helpen! Ervaren loodgieter chauffagiste uit onze lijst zal u professionele advies geven betreffende de best passende verwarmingsketel voor uw woning rekening houdend met veel technisch details, uw wensen en uiteraard uw budget!

ketel technieker schatting offerte

Goede installatie begin met een goede offerte

Zoals reeds vermeld hier boven, vandaag de dag bestaat er massa’s soorten en varianten van verwarmingsinstallaties op gas. Om niet verloren te raken in een overvloed aan aanbiedingen, moet u betrouwbare partner met veel kennis van de technologie en de markt hebben. Wij zijn trots om al onze klanten een passende oplossing en advies te kunnen aanbieden. Dit omdat onze databank beval professionele loodgieters chauffagisten, verwarmingsmonteurs met veel ervaring in de branche. Aan de hand van uw behoeften, de grootte van uw woning, het soort van isolatie erin en natuurlijk uw budget zullen zij een nauwkeurige offerte voor uw opstellen. Schatting voor dergelijke installatie is complex en veelzijdig, maar u mag zeker zijn dat bij ons kunt u de beste technieker, expert - loodgieter ketel installateur vinden. U bent welkom voor de plaatsing en aansluiting van een nieuwe gas ketel, demontage en vervanging van de oude verwarmingsketel door bij voorbeeld een moderne heel praktische combi ketel, montage van verwarmingscircuit en veel meer.

réparation chaudiere technicien pro

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • In welke region, gemeente werken jullie ?

    Loodgieters chauffagisten uit onze lijst werken overaal in Vlaanderen.

  • Techniciens en interventies in alle regio's

  • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
    Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 3+2

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 verwarming-ketel.be
transparent