• Vind en neem contact op met de beste loodgieters chauffagiste van België
11.675
11/03/2024
verwarming ketel centrale installatie
Ets. Goossens
0485 16 66 62
376 Jobs
Meilleur Service
102 Jobs
Energyk
60 Jobs
Zie alle loodgieters

Chauffagist installateur van centrale verwarming

Verwarmingsinstallatie is een hart van een woning letterlijk en figuurlijk : het leven zonder warmte in het huis in onvoorstelbaar. Betrouwbare efficiënte verwarmingsketel is een garant van comfort en welzijn. Vanzelfsprekend wilt iedereen een deftige probleemloze centrale verwarming installatie hebben. De keuze van CV ketels vandaag de dag is enorm :

 • volgens de brandstof : gas of mazout, ook stookolie genoemd, alsook klassieke soorten van brandstof zoals elektriciteit, hout en steenkool en alternatieve pellets, zonne enegie en lpg
 • volgens het werkprincipe : traditionele conventionele ketel, moderne condensatie ketel en “smart” modulerende verwarming ketel
 • volgend het rendement : verbeterd rendement of VR verwarmingsinstallatie, zuinige hoogrendement of HR ketels, HRe ketel
 • volgens de constructie : open of gesloten centrale verwarming ketel
 • volgens de plaatsing : wand ketel, vloer ketel, soms ook met verwarming in de vloer
 • volgens de functies : solo ketel, die fungeert enkel als verwarming, en combi ketel, die voorzien beide de warmte en het sanitaire warm water

Centrale verwarming ketels zijn ook verdeeld volgens de energielabel : HR, HR+ en HR Top voor de ketels of gas, Optimaz en Optimaz Elite voor de ketels of mazout. Ervaren verwarmingsinstallateur zal u een gedetailleerde uitleg kunnen geven over het verschil en de voordelen van deze energielabels van centrale verwarming.

Zoals u kunt zien, het aanbod van soorten en types van ketels is heel breed, niet te vergeten de keuze van verschillende merkfabrikanten : van Vaillant, Buderus, Junkers, Bulex , Chapée , De Dietrich , Intergas , AWB , Bosch , Viessmann, ACV tot Remeha, Nefit, Daalderop , Chaffoteaux & Maury , Radson , Renova Bulex , Ariston , ATAG , Danfoss , Saunier Duval , Beretta , AGPO Ferroli , Protherm , ITHO …noem maar op. Daarom is de hulp van ervaren betrouwbare technieker, loodgieter verwarmingsinstallateur voor de aansluiting en montage van nieuwe centrale verwarming installatie is heel belangrijk. Onze databank biedt u deskundige loodgieters verwarming specialisten, technici met jarenlang ervaring voor de vervanging van oude en plaatsing van nieuwe centrale verwarming. Bel ons snel op en krijg een professionele advies en maak direct een afspraak met ervaren verwarmingsinstallateur.

Zoekt u een verwarming installateur, vervanger en plaatser voor de demontage van oude en installatie van een waterverwarmer, warm water boiler of geiser? Dit soort werk hort ook bij onze specialisaties. Bel ons snel op en maak reeds vandaag een afspraak met ervaren deskundige verwarmingsmonteur oor de schatting en vervolgens installatie van allerlei verwarming toestellen!

ketel verwarming centrale nieuwe

Installatie van centrale verwarming in nieuwbouw

Nieuw huis bouwen is boeiend! U wilt uiteraard de beste keuzes maken voor u en uw familie. Een betrouwbare efficiënte verwarmingsketel, die zal jaren meegaan, is een kern van een woning. Welke cv ketel kiezen? De beste energiezuinige ketel? Hoe de leiding aanleggen? Waar de radiatoren plaatsen? Er zijn massa’s vragen en een zee van mogelijkheden en opties voor de installatie van centrale verwarming in nieuwbouw. U vraagt zich allicht af of u een gasketel of een olieketel moet kiezen : de aankoopprijs scheelt veel, maar er zijn zekere voordelen van de ene ten opzicht van de andere systemen. Daarnaast bestaan ook een alternatieve soorten van brandstof, bij voorbeeld pellet ketels, uitgevonden oorspronkelijk in Italië en wint aan populariteit tegenwoordig. Hoogrendementsketel is een investering in de toekomst en besparing op uw energiefactuur. Maar de welke van HR ketels is de beste? Voordelen en nadelen van een soloketel en een combiketel?

Hier kunt u niet zonder de hulp van een expert, verwarmingsinstallateur, professionele monteur van cv installaties. Wij bieden u graag de beste loodgieters chauffagisten uit onze uitgebreide lijst aan en maken spoedig een afspraak met ervaren verwarmingstechnieker voor een offerte nieuwe cv ketel, om centrale verwarming in uw nieuwe woning te laten aansluiten, radiatoren en thermostaten laten monteren en veel meer. Aarzel niet, bel ons op en maak reeds vandaag een afspraak met een deskundige verwarmingsinstallateur!

ketel verwarming centrale nieuwe

Installatie van centrale verwarming in bestaande woning

Als de levensduur van uw centrale verwarming ketel kwam tot een einde, is het beter om niet uit te stellen met het vervangen van ketel naar de nieuwe. In beste geval het rendement van een oud toestel daalt en uw energiefactuur daardoor stijgt, maar dikwijls zorgt een verouderde ketel voor allerlei onaangename situaties : ketel slaat niet aan of schakelt zelf uit, leiding lekt, ketel bromt, tikt, fluit, ketel verliest druk, waakvlam uit, manometer werkt niet, gas kraan of kamerthermostaat is stuk etc… In ieder geval een oude ketel laten vervangen is de beste oplossing.

Installatie van nieuwe centrale verwarming in bestaand huis is stuk moeilijker dan hetzelfde in nieuwbouw : oude ketel netjes verwijderen, versleten leiding demonteren en vervangen door de nieuwe, bij voorbeeld moderne multiskin leiding, eventueel de leiding verplaatsen… En dat allemaal zonder of met minimale schade aan de muren, vloer en plafond, in de kortst mogelijk tijd, want u kan niet altijd uw appartement of huis verlaten voor de renovatie. U hebt zeker een advies en hulp van goede loodgieter chauffagist, verwarmingsspecialist nodig. Bij ons bent u op het juist adres! Elke loodgieter - verwarmingsinstallateur in onze uitgebreide lijst heeft genoeg ervaring en alle nuttige kennis en vaardigheden alsook specialisaties en certificaten voor de professionele, efficiënte en snelle installatie van een nieuwe ketel en verwarming circuit in bestaande woning. Betrouwbare verwarmingsinstallateur is garantie van de lange levensduur van uw centrale verwarming.

Storingsdienst centrale verwarming : chauffagiste met spoed

Zelfs als er nog geen sprake van de nieuwe centrale verwarming installatie is, kan u de hulp van loodgieter chauffagiste, specialist van centrale verwarming nodig hebben, bij voorbeeld als uw CV ketel brander of gasregelblok werkt niet, u ervaart een probleem met thermostaat , circulatiepomp , gaskraan , thermokoppel of als u de nieuwe expansievat, pomp of gasklep wilt installeren of een rookgasafvoer of schoorsteen laten nazien, eventueel herstellen of onderhouden. Wij vinden snel een goede chauffagiste, verwarmingsinstallateur voor u!

réparation chaudiere technicien pro

PRIJSCALCULATOR

gebruik onze prijscalculator om de prijs van interventie in te schatten.

BINNENKORT BESCHIKBAAR

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • In welke region, gemeente werken jullie ?

  Loodgieters chauffagisten uit onze lijst werken overaal in Vlaanderen.

 • Techniciens en interventies in alle regio's

 • Beschikbaar 24uur 7 dagen op 7
  Ook op feestdagen

Contact
Je ne suis pas un robot 10+6

Sneller via de telefoon :
0485 16 66 62

Affiliates
Copyright © 2024 verwarming-ketel.be
transparent